Wat vrouwen opwindt

Opwindend
Wat vrouwen opwindt

Ze geniet van de aandacht als jij je voor haar uitslooft. Maar ze krijgt pas echt zin in je als jij nietsvermoedend uit de douche stapt of aan het huis klust.

Onlangs werden de resultaten vrijgegeven van een onderzoek over wat vrouwen opwindt. En wat blijkt, een op de vier Italiaanse vrouwen vindt niets zo sensueel als een kapper die geduldig aan haar kapsel friemelt en onderwijl een intiem gesprek voert. De goedbedoelde liefkozingen van de Italiaanse echtgenoten worden door de dames minder op prijs gesteld. Slechts een op de vijf Italiaanse vrouwen raakt daar opgewonden van. De belangrijkste uitkomst van het onderzoek: mannen hebben er weinig idee van waar vrouwen hun seksuele inspiratie vandaan halen. Enkele signalen waar vrouwen van worden opgewonden:

Als jij uit zee rent.

Als ik zomers op het strand ben en mijn man met allemaal waterdruppeltjes op zijn licht verbande lichaam de zee uitrent en naast mij op zijn handdoek ploft, dan vind ik hem om te smullen. En al helemaal als er vervolgens op zijn lichaam allemaal van die kleine zandkorreltjes blijven kleven. Het is ook erg spannend als hij op zijn rug ligt en ik dan aan zijn billen ga kriebelen. Vaak krijgt hij dan een erectie. Omdat hij zich niet kan omdraaien, is dat heel opwindend, dat teasen. In de rubriek sexdate  kan je verder flirten.

Als jij zweet.

Mijn huis bevindt zich in een nogal bouwvallige staat en dus moeten er een paar bouwvakkers aan te pas komen om de boel op te knappen. Het waren geen body builders, maar gewoon hele degelijke kerels. Niets erotisch aan, zou je zeggen. Totdat ik ze bezig zag. Heel opwindend die mannen die in het opperste concentratie timmeren en zagen en van die lekkere zweetplekken op hun rug en borst krijgen. Tenminste, als het maar niet stinkt. Het opwindendst is nog wel als er zo’n klein zweetdruppeltje langs de oren loopt. Dat doet me denken aan een hevige vrijpartij. Ik krijg meteen zin in seks als ik zoiets zie. Nee, niet met die bouwvakkers. Hoe ik vrijgezel ben, waren zij nou niet echt mijn types.

Als jij achter het aanrecht staat

Mijn vriend kookt helaas niet zo vaak. Dat is jammere voor hem, want als hij achter de blauwe vlammen staat, wil ik heel graag met hem vrijen. Om hem zo te zien, windt me namelijk enorm op. Het hoogtepunt komt tijdens de afwas. Als hij dan in de keuken staat met zijn lekkere kontje in een strakke spijkerbroek en ik zie die spiertjes in zijn armen bewegen in de sop … dat vind ik nou super erotisch. Ik denk dat het de combinatie is van fysieke arbeid  met het gevoel dat mijn vriend mij op dat moment aan het verwennen is. Als hij door zou hebben dat ik opgewonden raak van zijn kook- en afwaskunsten zou hij dat wellicht wat vaker doen. Misschien moet ik het hem een keer vertellen.

Als jij je T-shirt uittrekt

Een man die zijn T-shirt uitrekt, dat vind ik nou heel erg erotisch. Vooral als het onverwachts gebeurt zodat je plotseling met een gespierde arm of torso wordt geconfronteerd. Ik noem dat verrassend bloot. Maar hij moet wel zijn broek aanhouden. Geheelnaakte mannen, behalve als het mijn eigen man is, vind ik onaantrekkelijk. Ik ga echt alleen voor torso’s. Dan krijg ik zo’n gevoel van : neem mij maar in je mooie sterke armen. Maar ook mannen in uniform kunnen erg sensueel zijn. Zo een politie -agent of brandweerman die in z’n pakkie een beetje interessant staat te doen en een uitstraling heeft van ik regel het allemaal wel even, is absoluut opwinden.