Gevoelige seks plekjes

Vrijen
Gevoelige seks plekjes

Gevoelige seks plekjes

Wat is je belangrijkste en grootste seks-orgaan? Je penis? Voor een geslaagd neukpartij kun je niet zonder. Maar voor een geslaagde vrijpartij is een ander orgaan nog veel belangrijker: de huid. Het zou zonde zijn om daar niets mee te doen, want dan mis je de geneugten die het betere streel werk met zich meebrengt.

Allereerst is daar het onmiskenbare effect op je erectie. Die wordt beduidend harder naarmate je meer tijd besteedt aan voorpret. Daarna volgt een beloning in de vorm van een heftiger orgasme voor zowel jou als je partner. Je zult ook zien dat je door een heftige streel sessie dichter bij elkaar komt. Door uitgebreid huid op huid contact versterk je het gevoel van intieme verbondenheid. Zowel seksueel als emotioneel. Je leert elkaar beter kennen en ontdekt nieuwe opwindende technieken.

Tepels

Raak de tepels van je partner aan met je duim en wijsvinger. Tepels en baarmoeder staan via zenuwbanen met elkaar in verbinding. Bij aanraking van de tepels kan daardoor haar baarmoeder zachtjes gaan samentrekken, wat heel opwindend is voor je partner. Aai de tepels, knijp er zachtjes in. Masseer de tepels in draaiende bewegingen en ga daar zolang mee door tot je partner in extase raakt en je haar aderen kunt voelen kloppen van opwinding. Ook voor mannen is het aanraken van de tepels vaak opwindend al willen ze dat nog weleens vergeten uit angst om vrouwelijk te lijken.

Mond 

Het ligt zo voor de hand om haar mond te kussen, dat je bijna zou vergeten dat je hem ook kunt strelen. Laat je vingers of tong zachtjes langs de randen glijden. Je zult merken dat de omgeving van haar mondhoekjes voor de grootste opwinding zorgt. En ga je over tot kussen: wissel harde en diepe kussen af met strelende tongbewegingen en plagende likjes.

Nek en ruggengraat

Hier ligt zeker een meter plezier in het verschiet. De grote nekspieren die van de schedelbasis naar de schouders lopen, zijn vaak erg gespannen, al is het alleen al van het overeind houden van het hoofd. Maar ook stress hoopt zich in de nekspieren. Streel en masseer ze tot ze soepel en ontspannen aanvoelen. Daarna is ze zo gewillig als een lammetjes. Gebruik de nek als uitvalsbasis om ook de rest van haar rug onder handen te nemen. Of neem daarvoor je tong. Lik zachtjes langs de ruggengraat, kriebel erlangs en maak dan weer stevige bewegingen. 

Onderarmen

Geloof het of niet, de onderkant van haar armen is enorm gevoelig. Met onderkant bedoelen we het deel van haar armen dat altijd wit blijft, zelfs als ze bruingebrand terugkomt van vakantie. Raak deze plekken zachtjes en kriebelend aan met je vingertoppen. Het kan zijn dat ze eerst moet wennen aan het kietelende gevoel, maar als je doorgaat , en ze ontspant meer, dan zal ze ongetwijfeld kronkel van genot.

Navel

De navel is een vaak vergeten erogene zone. Op dit punt komen veel zenuwen samen, waardoor de grens tussen ‘lekker’  en ‘niet lekker’ soms filter dun is. Ga dus voorzichtig te werk. Gebruik je tong of je vingers om er zachtjes in en om te strelen.

Liezen

De zachte huid van de liezen en de binnenkant van de bovenbenen is supergevoelig voor aanraking. Deze plekken zijn rijk voorzien van zenuwen, omdat ze zich zo dicht in de buurt van de geslachtsorganen bevinden. Streel vooral heel licht, met de achterkant van je hand of met de toppen van je nagels. Ga over tot voorzichtig kneden van het zachte vlees.

Billen

Billen zijn plezier voor twee. Zowel voor degene die het strelen ondergaat als voor degene die streelt. Billen worden namelijk door mannen, naast borsten en benen, als de meest prikkelende lichaamsdelen van een vrouw ervaren. Neem dus alle tijd om de bil zone te verkennen. Zacht strelen is opwindend, maar ook stevig masseren en kneden is voor veel vrouwen het summum van erotiek. Bekijk hier direct de mooiste billen om te kneden. 

Voeten

Het aanraken van de voeten op een erotische manier is een kunst op zich die veel oefening vraagt. De voeten zijn zo gevoelig dat een aanraking al snel kietelend wordt ervaren. Zorg voor de juiste opbouw door de voeten eerst vrij stevig aan te raken. Win het vertrouwen van je partner door langzaam over te gaan tot zachtere bewegingen. Of gebruik een crème of bodylotion om de voeten te masseren.

Knieholtes

Het zachte vlees in de knieholtes is rijk doorbloed en flink voorzien van zenuwuiteinden. Het leent zich zowel voor kietelen, als voor het opbouwen van de seksuele spanning. Laat je partner haar benen helemaal strekken en draai achtjes met je vingertoppen of met je vlakke hand. Betrek voor nog meer sensatie het bovenste deel van haar kuiten in je spel. 

Oren

Zachtjes in haar oren blazen is niet voor niets een cliché: het werkt geheid. Opwinding dankzij een zwervende tong of een zacht strelende vinger kan een krachtig liefdesmiddel zijn, helemaal als dat wordt gecombineerd met ademen in het oor. De erotische sensatie die dit oplevert kan bij sommige mannen zelfs in een orgasme resulteren.