Laat je je een keer versieren door een vrouw

Dominant
Laat je je een keer versieren door een vrouw

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat vrouwen zeer actief allerlei subtiele flirtsignalen afgeven als ze een man leuk vinden: glimlachen, blikken toewerpen, aan het haar frunniken, giechelen, luid praten. Het aandacht trekken zit er al vroeg in. Het feit dat vrouwen zich over het algemeen alleen laten verleiden door mannen op wie ze het zelf al gemunt hebben, is al zo oud als de mensheid. Hieronder vind je enkele ‘non verbale-signalen’ waarmee een vrouw je zonder woorden uitnodigt voor een goed gesprek.

Herken deze flirt signalen.

Als ze je leuk vindt en je zit een paar meter verder op, dan zal ze je gaan ‘spiegelen’. Als jij met je hand door je haar strijkt, zal zij dat ook doen. Dit hoeft ze overigens niet eens bewust te doen. Als een vrouw in je geïnteresseerd is, zal ze je ook haar ‘binnenkanten’ laten zien; hals, oren, kuiten, pols. Als ze aan het roken is en ze draait de binnenkant van haar pols naar je toe, heb je grote kans dat ze je aantrekkelijk vindt. Als ze het zelfs met twee polsen doet, kun je er gerust heen stappen.

Vrouwen spelen vaak onbewust met voorwerpen als ze iemand aantrekkelijk vinden. Het is heel mooi om te zien als je het herkent. Ze streelt haar glas bijna alsof ze al met je bezig is. Ze steekt de pootjes van haar zonnebril in haar mond, ze knabbelt op een rietje, ze draait een viltje langzaam rond tussen haar vingers.

Imiteer haar gedrag

Wat je nu moet doen, is ervoor zorgen dat jullie dezelfde lichaamstaal spreken. 90 procent van versieren is lichaamstaal. Ga haar subtiel ‘spiegelen’ als zij voorover buigt, doe jij dat even later ook. Het is een soort gouden regel die altijd op gaat. Onbewust herkent ze de signalen en je kunt er bijna van uitgaan dat ze naar je gaat zitten.

Richt je altijd op één vrouw

Als je je geld en je blikken op meer dan één vrouw tegelijk zet, kun je er de donder op zeggen dat ze dat doorheeft. Ze zal je een womanizer vinden die elke vrouw wil hebben. Hierdoor voelt zij zich niet meer bijzonder ene dan houdt het spel op.

Overwin je schroom

Jullie geven allebei signalen door? Ze zit voorovergebogen naar je te glimlachen en laat verdomd veel nek zien? Tijd voor de grote stap erheen! Gieren de rillingen toch langs je ruggengraat, ondanks het feit dat jouw zogenaamde eerste stap in feite door geregistreerd is. Het heeft natuurlijk geen zin om tegen jezelf te zeggen ‘zo een mooie meid, ik loopt tegen een blauwtje aan’. Als je dat denkt, gebeurt dat ook, omdat je onzekerheid uitstraalt. Wanneer je denkt ‘kom op nou het. Het wordt vast een gezellige avond. Laten we op onderzoek gaan’ en je stapt er vol zelfvertrouwen op af dan kan het al bijna niet meer fout gaan.

Stel een vraag

Wat ga je zeggen? Er zijn stapels domme openingszinnen, het beste om te beginnen is met een vraag. Die kan ze misschien in eerste instantie wel afwijzen, maar op die afwijzing kun je weer terugkomen met een andere vraag. Zolang je het contact maar houdt en oprechte belangstelling toont. Dat geeft uiteindelijk bij de meeste vrouwen de doorslag. Blijf vragen stellen. Passief luisteren. Niet alleen je belangstelling tonen. Begin alleen over jezelf als zij daarnaar begint te vragen. Als ze dat doet, zit je goed. De belangstelling van haar kant begint dan ook toe te nemen en wil ze weten wie deze geheimzinnige man is.

Blijf haar imiteren

Je moet hier trouwens gewoon doorgaan met ‘spiegelen’.  Niet alleen haar houding maar ook haar intonatie. Vrouwen doen dat vaak al automatisch. 

Let op haar lippen

Ook tijdens deze fase geeft ze signalen af die je, omdat je nu dichtbij staat, waar kunt nemen. Signalen die een duidelijke aanwijzing kunnen zijn dat ze meer van je wilt. Als haar lippen, en vooral haar onderlip, iets donkerder van kleur worden en zwellen en zij houdt ze vochtig, dan heb je grote kans dat ze seksueel geïnteresseerd is in je. Let ook op haar ogen. Wanneer de pupillen zonder enige lichtverandering groter worden, kunnen daar maar twee redenen voor zijn; of ze is opgewonden of ze schrikt.