Ben jij een goede minnaar in bed?

In bed
Ben jij een goede minnaar in bed?

De kans is groot dat je in de seksueel actieve jaren die achter je liggen een aantal seksuele gewoonten hebt ontwikkeld. De kans is even groot dat daar een paar slechte bij zitten. Nu niet meteen depressief worden; dat overkomt de beste.  Als je slechte seksuele gewoonten vervangt door een paar betere, is de kans groot dat je partner een stuk gelukkiger wordt als het gaat om seks. En onbaatzuchtig als je bent, dat is het enige waar je echt op uit bent. Lees verder voor de eigenschappen om een goede minnaar te zijn.

Je let op haar reacties

De perfect minnaar, het natuurtalent in bed, weet precies waarmee hij zijn bedgenote een plezier doet. Hij weet ook dat de ene vrouw de andere niet is, en dat eenzelfde vrouw niet altijd hetzelfde wil. Daarom let hij goed op haar reacties. Blijf met elkaar praten, en er zo achter te komen wat ze lekker vindt. De ideale minnaar is iemand die heel goed kan luisteren naar zijn eigen wensen en verwachtingen, en die van zijn partner. Richt je eens wat minder sterk op je stijve, neuken en klaarkomen. Een vrouw wil met jou vrijen en niet alleen je piemel.

Je zoekt de afwisseling

Niet elke keer de missionarishouding. De vrouw die het geluk heeft een goede minnaar te treffen, komt zelden op dezelfde tijd op dezelfde plaats in dezelfde posities terecht.

Want op het moment dat seks voorspelbaar wordt, ben je verkeerd bezig. Probeer niet per se je hele seksuele alfabet af te werken. Het meest dodelijk voor een seksuele relatie is het idee dat een vrijpartij altijd moet eindigen met een zaadlozing in de vagina.

Je geniet van het voorspel

Een goede minnaar weet dat seks meer betekent dan alleen de penetratie. Geniet wat meer van het samenzijn. Probeer eens een nieuw standje uit; de mogelijkheden zijn legio. Trap alleen niet in dezelfde valkuil als veel van je seksegenoten. Dat je als man aan bepaalde dingen toe bent, wil niet zeggen dat dat ook voor je partner geldt. Vergeet je gebruikelijke stramien. Vrij eens een keer zonder te neuken.

Je bent creatief met je handen

Een goede minnaar weet zijn handen goed te gebruiken om daarmee haar haar grootste seksorgaan, de huid te prikkelen. En niet meteen haar intiemste plekken te bepotelen. Onderzoek eens wat andere plekken van haar lichaam. Een rug massage wordt vaak hooglijk gewaardeerd. Gebruik je vingers net als zij. Als een vrouw masturbeert laat ze haar pols rusten op haar onderbuik, net boven haar schaambeen. Probeer dat ook eens. Goede minnaars weten hoe ze moeten beginnen met lichte, tedere aanrakingen, die de binnenkant van haar dijen en haar schaamhaar nauwelijks beroeren.

Je vergeet de tijd

Goede seks is niet aan tijd gebonden. En dat wil niet zeggen dat je er perse drie uur over moet doen. Als je echt een goed minnaar wilt zijn, let je op wat zij wil. Doe er een keer veel langer over. Als je indruk wilt maken, doe je het heel anders. Ga langzaam te werk. Geef haar een uitgebreide massage en streel vervolgens met de toppen van je vingers voorzichtig haar voorkant.

Je durft zelf te genieten

Bij seks draait het om wederzijds genot. Net zoals jij je afvraagt wat jouw handelen bij haar teweegbrengt, vraagt zij zich af hoeveel plezier ze jou kan bezorgen. Een goede minnaar durft daarvan te genieten. Ga eens wat vaker op je rug liggen. Mannen zijn vaak slecht in het ontspannen beleven van seks en opwinding. Terwijl een ideale vrijpartij goede afwisseling biedt tussen passiviteit en activiteit. Ze zal je graag laten genieten.

Maak haar duidelijk wat je op dat moment lekker vindt. Vaak gaan mensen in relaties voor elkaar zitten denken, in plaats van aan te geven wat ze zelf lekker vinden.