Hoe moet je de liefde bedrijven met een sexy dame

18/09/2019
Hoe moet je de liefde bedrijven met een sexy dame

Alleen als je weet wat vrouwen echt denken en voelen in bed, kun je een goede minnaar zijn. Lees verder wat ze niet aan jou, maar wel in deze blog vertelt over hun diepste wensen en verlangens.

In de stemming komen

Om in de stemming te komen om te vrijen heeft je vriendin het een en ander nodig. Natuurlijk wordt ze, net als jij, ook wel eens overvallen door pure geilheid. Dan is soms al voldoende om haar even aan te kijken. Maar meestal is er iets meer nodig om haar in de juiste stemming te krijgen. Seks is voor haar niet alleen fysieke, maar ook een emotionele gebeurtenis. Het is voor haar belangrijk dat het goed zitten tussen jullie. Laat haar merken dat je in haar hele persoon bent geïnteresseerd, niet alleen in haar lijf. Met een goed gesprek over iets dat haar persoonlijk raakt, laat je een vrouw merken dat je dicht bij haar staat, en dat gevoel van intimiteit brengt haar al snel op ondeugende gedachten.

Ze is nou opgewonden

Ok, als de stemming er eenmaal in zit, is het tijd voor de volgende stap. Waar denkt ze nu aan? Zeer waarschijnlijk aan jouw mond. Waarschijnlijk heeft ze op dit moment erg veel zin om te zoenen. De mond van een vrouw is een van de meest erogene zones van haar lichaam. Neem er de tijd voor om haar lekker te zoenen. Zoenen is voor veel vrouwen zo opwindend dat hun hele lichaam erop reageert. Ademhaling en hartslag versnellen, en haar tepels worden hard. Na 15 tot 20 seconden begint haar vaginawand lekker vochtig te worden.

Begin met je voorspel

Nu is het tijd om je ogen goed de kost te geven. Wat kun je aan haar lichaam zien? Van boven naar beneden:

Begin met de ogen, de verwijde pupillen kunnen een teken zijn dat ze erg opgewonden is. De borsten kunnen tijdens de opwindingsfase soms tot 25 procent groter worden. Bij hevige opwinding zwellen de schaamlippen sterk op en verplaatsen ze zich een beetje opzij. De clitoris zwelt op. Het wordt nu toch echt tijd dat je in actie komt. Begin haar lekker te beffen, de meeste vrouwen zijn hier dol op. Niet alle vrouwen willen hetzelfde, dus ook hier is een kwestie van uitproberen. Kijk goed naar haar gezicht. Of vraag gewoon af en toe of het bevalt.

Penetreer haar met je penis

Totale overgave. Als het goed zit, is het een geestelijk en lichamelijk samensmelten. Heel erg emotioneel. Soms blijft dat gevoel aanwezig en dan weet je dat we er in een keer helemaal voor gaan. Er is doorgaans een verschil tussen de emotie van de eerste penetratie en de lichamelijkheid van het vervolg. Tijdens het vrijen is het vaak zoeken naar houdingen die voor jullie allebei prettig zijn. De meeste vrouwen vinden het gevoel van zo dichtbij elkaar zijn prettig. Of ze genieten mee met jou.

Aanloop naar de orgasme

De aanloop naar een orgasme wordt, samen het orgasme zelf, de solo-fase genoemd. Op dat moment is iedereen namelijk alleen nog met zichzelf bezig. Zij ook. Toch hoeven veel vrouwen niet per se bij elke vrijpartij een orgasme te krijgen. Soms vindt ze het vrijen op zich al lekker genoeg, soms moet ze gewoon erg haar best doen om er één te krijgen. Druk om klaar te komen tijdens de penetratie kan juist het orgasme tegenhouden. Wanneer ze niet wil klaarkomen, gebeurt het ook niet. Juist door het los te laten, komt het toch.

Samen even nagenieten

Terwijl ieder vrouw fysiek hetzelfde meemaakt, is de emotionele behoefte per vrouw verschillend. Misschien wil ze knuffelen of nog wat praten of samen van de stilte genieten. Maar ze wil in ieder geval nog even voelen dat jullie bij elkaar zijn. Dus val niet meteen in slaap zonder een woord te zeggen. Laat haar merken dat je er nog bent. Met een kusje of door iets liefs te zeggen.