Strikvragen in een seks relatie

Strikvragen
Strikvragen in een seks relatie

Pas op! Trap er niet in! Denk niet dat het om een onschuldige vraag gaat, want vragen van vrouwen zijn nooit onschuldig: geef een verkeerd antwoord en je hangt. Volg daarom onze raad op en ontkom aan een van haar sluwste strikvragen.

 

Je had al zo een lichtbruin vermoeden dat vrouwen je continu in de val lokken met strikvragen. Soms om je dieper in een sexdate te trekken dan je eigenlijk van plan was. Soms om te kijken of je wel echt op je tenen loopt voor haar. En soms om je weer pijnlijk te herinneren aan wat je al wist: dat je liefdesleven tragische overeenkomsten vertoont met een televisiequiz als ( Weet ik veel) waarin jij de van hoop vervulde kandidaat bent en je geliefde de altijd meewarige, nee schuddende quizmaster.

Wat alle valstrikken met elkaar gemeen hebben is het onverwachte. Het ene moment loop je fluitend in het bos, het andere moment bungel je met je hoofd naar beneden aan een touw. Zo gaat het met haar valstrikken ook. Mooie dag, geen wokje aan de lucht en ineens bevind je je midden in een enorme ruzie waarbij alles wat je zegt olie is op haar vuur. Of nog erger, ineens wordt je wakker onder haar dekbed met roze hartjes, in jouw appartement, dat voor onbepaalde tijd is omgedoopt tot jullie appartement en wil ze de hele dag neuken en netflixen. Geen touw aan vast te knoppen. 

Waarom vrouwen vallen zetten? Omdat we onszelf niet genoeg blootgeven natuurlijk. Daardoor hebben we ze getraind om kortgerokte, onschuldigen ogende CIA-agentes te spelen die overal achter komen als ze dat willen. De hamvraag is natuurlijk: houd je wel van haar of is het alleen de seks? Houd je zoveel van haar, dat je haar gedachten kunt lezen?

 

Maar net als tijdens de jacht, geen valstrik zo doortrapt of er is wel een manier om hem te herkennen en te omzeilen. Als jij weet hoe de valkuilen van de liefde zijn gecamoufleerd, wordt het grote donkere relatie bos een stuk minder angstaanjagend. Natuurlijk, je kunt niet elke val vermijden. Maar zelfs al je met je poot in een strik zit, hoef je die niet af te bijten om jezelf te bevrijden.

De moeder van alle strikvragen is: Vind je dat ik dik ben? Of ben ik aangekomen? Wees vooral op je hoede als zij zich aan het voorbereiden is voor een feestelijke gebeurtenis. Bijvoorbeeld een huwelijk ( vooral als die lekker vriendin gaat trouwen) of een reünie van haar middelbare school. Kan ook gebeuren voordat jullie gaan vrijen. Of liever: voordat jullie zouden gaan vrijen. Er zit maar een ding op: Vertrek je gezicht tot gigantische verbazing en ongeloof. Stel je bijvoorbeeld voor dat Winston van de Postcodeloterij aan je deur komt een cheque van een miljoen, maar het blijkt dat hij bij de buren moet wezen. Met geen mogelijkheid kun jij je voorstellen dat ze ook maar een gram is aangekomen. Zeg onder geen beding:’ Ik zou het niet weten, heb je al op de weegschaal gestaan?’ Als je dit in acht neemt dan komt het helemaal goed.