Sex magie

Leer de magie van seks
Sex magie

De ene keer vindt ze je te snel, te gretig, te hardhandig en te luidruchtig. En de volgende keer krijg je, net zo makkelijk, precies het omgekeerde commentaar van haar: of het wat sneller kan, wat wilder misschien, met wat minder gestreel en wat minder geluid. En vertelde ze laatst niet dat ze op macho – gedrag in bed valt, terwijl je haar nu hoort zeggen dat ze de voorkeur geeft aan een tedere minnaar? Geen nood, dit is normaal. Maar nog geen reden om te accepteren dat mannen en vrouwen langs elkaar heen leven in de slaapkamer. En dat je als man telepathische gaven moeten aanwenden om het haar naar haar zin te kunnen maken. Die heb jij niet (wij ook niet trouwens). In de overige 23 uur per dag heb je genoeg gelegenheid om haar uit te horen, maar dat komt er niet van. Ook dat komt ons bekend voor.

Ondertussen blijft het giswerk wat er precies in het hoofd van onze anders zo voorspelbare partners omgaat. En daar willen we vanaf. Enkele vragen waar je goede tips op krijgt zo dat je de magie van seks leert kennen. En in de rubriek vrouw zoekt man ben je helemaal het mannetje.

Kan ik seks verwachten na een eerste afspraakje?

Als het iemand is met wie je hebt geflirt en je kent haar achtergrond – en je hoeft haar niet te overtuigen – dan kun je een gokje wagen. Maar hoewel het een spannend idee is, blijkt seks met een vreemde vaak het begin van een in- en intrieste anekdote.

Soms heb ik zin in sex zonder kussen. Is dat bespreekbaar?

Ze zal het niet merken – of het kan haar niet schelen – als je je mond veelvuldig inzet op andere interessante plaatsen.

Hoe haal ik mijn partner over om een seksueel experiment te doen?

Geef de relatie een maand of drie voordat je voorstellen doet met betrekking tot anale of kleding experimenten. Of iets anders waar je je seksuele fantasie wilt uit proberen.

Is het prettiger als ik push ups doe of gewoon de missionarishouding toepas?

Ontmoet haar halverwege: leg je handen onder haar en steun op je onderarmen. Je bent ver genoeg opgericht om haar clitoris te stimuleren en dichtbij genoeg om met haar van gedachten te kunnen wisselen.

Moet ik melden als ik bijna klaarkom?

Geef haar een hint door bijvoorbeeld te kreunen van genot. Verras haar nooit tijdens orale seks als je je orale toekomst wilt veilig stellen.

Wel of niet kussen na orale seks?

Werk jezelf langzaam omhoog. Als ze haar hoofd wegdraait, weet je waar je aan toe bent. En bedenk: als je geen liefhebber bent van haar eigen lichaamsvochten, zal ze waarschijnlijk ook niet al te wild worden van je jouwe.

Moet ik je wakker maken om te vrijen als je half in slaap bent?

Benader haar met lichte kussen in de nek. Als ze meer dan dertig seconden blijft doen alsof ze een ijsbeer in winterslaap is, kun je maar beter even denken aan je aanstaande belastingaangifte en kalmpjes indutten.

Hoe lang moet ik na afloop blijven liggen om je tevreden te houden?

Als je per se in beweging wilt komen, kun je het beste voorstellen dat je iets te snacken gaat maken. Of een drankje zal inschenken. Je kunt ook Help schreeuwen, maar dan is de kans klein dat je haar ooit weer in bed krijgt.

Is het erg als ik klaarkom voordat zij zover is?

Vermaak jezelf en haar – en probeer je niet aan een of ander schema te houden. En wees sportief: verlaat nooit het bed zonder dat je hebt aangeboden haar tot een orgasme te brengen.

Mogen vieze praatjes?

Probeer eens te openen met enkele licht erotische opmerkingen en let op haar lichamelijke reactie. Vermijd platte en schuine teksten.

Wanneer en hoe introduceer ik seksspeeltjes?

Maak een aparte speeltjes lade in de klerenkast en vul die met sexy kleding. Voeg daar in de loop der tijd boeken, video’s en andere accessoires aan toe. Je hebt het voor elkaar als ze voorstelt dat je maar eens in de lade moet kijken.

Wat als ik wil niet wil dat je blijft slapen?

Laat haar ruim van tevoren weten hoe de vork in de steel zit. Als het daarvoor  te laat is, wees dan eerlijk maar vriendelijk. Zeg iets als: ‘Ik heb morgen een hele drukke dag, maar als jij hier blijft dan wil ik hele nacht opblijven. Vind je het goed als je zaterdag blijft slapen?’