Sex en relatie tijdens een lockdown

sex en relatie in corona
Sex en relatie tijdens een lockdown

Veel relaties veranderen als je in thuisisolatie zit. Je zit zoveel uren bij elkaar. Dit is een unieke kans om het samen nog beter te hebben. Bekijk hier onze tips om meer uit seks en je relatie te halen tijdens een lockdown.

 

 

Seks en thuisisolatie

Lekkere seks kost tijd. Bouw samen met elkaar die spannende band op. Je kunt zoveel gekke dingen bedenken om het samen spannend te houden. Het begint met je eigen fantasie. Doe andere dingen dan je normaal doet. Wees creatief met seks. Daar is nu tenslotte alle tijd voor.

 

Seks blijft een belangrijk onderdeel in een relatie ook in isolatie. Iedere keer hetzelfde standje zal nu snel gaan vervelen. Geef je seksuele relatie een boost en ga creatief om met seksuele standjes. Variatie zorgt ervoor dat je seksleven blijft bloeien.

 

Heb je inspiratie nodig? In de vorm van pornovideo’s kun je voldoende inspiratie opdoen. Die spannende scene kun je nu zelf nadoen. Het internet zit volop mogelijkheden om meer variatie uit seks te halen. Ontdek standjes die je nog nooit geprobeerd hebt. Wellicht zal deze nieuwe ervaring je tot nog meer goede seks leiden. Bekijk ook het rubriek vrouw zoekt man om ideeën op te doen.

 

 

Relatie en thuisisolatie

Hoe hou je relatie goed nu je bijna constant op elkaars lip zit? Opeens is alles anders en zit je samen in thuisisolatie. Isolatie hoeft niet het einde te betekenen van romantiek. Geef elkaar ook een beetje ruimte zelfs als je in de zelfde kamer zit. Elkaar vermaken hoeft echt niet constant.  Het kan zelfs leiden tot een rare vibe en constante spanning.

 

Doe leuke dingen samen en zorg ook voor variatie in plaats van alleen maar samen kijken naar Netflix en chill. Je bent op elkaar aangewezen en je hebt nu ook die extra tijd om bijvoorbeeld te lezen of actieve dingen te doen in huis. Maak je hoofd leeg doe ontspannen en weeg geen lul. Denk en doe niet te moeilijk over kleine irritaties.

 

In plaats van chagrijnig te worden is dit het moment om juist gelukkiger te worden door simpelweg aardig tegen elkaar te zijn. Communiceer met elkaar, geef elkaar complimenten. Knuffel en zoen ook regelmatig met elkaar. Dit is alleen maar goed voor het verbeteren van een goede relatie.

 

Het kan zijn dat je er niet altijd met elkaar uit komt en dat je in relatietherapie moet of zelfs uit elkaar gaat. Je wordt nu zoveel op elkaar aangewezen dat je wel met elkaar moet praten. Ook als je bepaalde dingen niet (meer) aan elkaar leuk vindt hoeft dit nog niet te betekenen dat je relatie tot een breuk moet leiden. Bespreek met elkaar wat je van elkaar verwacht en wat jullie van elkaar nodig hebben.