Sekstechnieken voor de avontuurlijke minnaar

Teder
Sekstechnieken voor de avontuurlijke minnaar

Veel vrouwen houden van orale seks – als ontvangende partij. Lees hier de meest prikkelende technieken.

Met gesloten benen 

Hoe: Je partner ligt op haar rug maar houdt haar benen bij elkaar in plaats van ze te spreiden. Het voordeel: Dit is een goede basispositie, speciaal voor vrouwen die verlegen zijn of nerveus over de naderende tong. De sleutel tot succes: voor ze haar benen sluit, streel je haar aan de binnenkant van haar dijen, van haar knieën tot haar schaamhaar. Hierdoor komt ze meer in de stemming waardoor haar vochtigheidsgehalte toe zal nemen voordat je toehapt.

Haar benen over jouw schouders

Hoe: Je partner ligt op haar rug met haar benen over je schouder. Jij ligt op je buik met je gezicht tussen haar benen. Je kunt het beste een kussen onder haar heupen leggen. Op die manier kun je er beter bij zonder last van je nek te krijgen. Het voordeel: Deze positie is ideaal voor vrouwen die van lange, opwaartse bewegingen houden van de wat ruwere bovenkant van de tong. De sleutel tot succes: Leg je handen op haar navel en duw ze zachtjes van je af. Hierdoor schuif je de huid van het schaambeen iets weg waardoor de sensatie van het likken vaak intenser wordt.

Met een opgetrokken been

Hoe: Je partner ligt op haar rug met haar benen over je schouder. Jij ligt op je buik met je gezicht tussen haar benen. Laat haar een been zo optrekken dat haar dijbeen op of naast haar borst rust. Gebruik je arm om haar in die positie te houden. Het voordeel: In deze positie is haar vagina iets geopend en naar boven gekeerd. Zo kun je er nog beter bij. Deze houding is erg prettig voor vrouwen die van directe clitorale stimulering houden. De sleutel tot succes: Zorg dat je mond vochtig blijft. Het kan heel onplezierig voor haar worden als je tong te droog wordt.

Standje 69

Hoe: Je partner ligt op haar rug. Jij gaat -  met je hoofd naar haar voeten gekeerd – half over haar heen liggen. Je borst rust op haar buik. Leg een arm rond haar dij en gebruik je hand om onderlangs haar schaamlippen te spreiden. Het voordeel: Omdat je bij deze positie helemaal geen last zult hebben van je nek, kun je er erg lang mee doorgaan. Bijkomend voordeel: er is meer ruimte voor haar om te kijken wat jij in huis hebt en daarmee te spelen. De sleutel tot succes: Je likt naar beneden toe over het kapje van haar clitoris. Vrouwen die er gevoelig zijn, zullen deze aanraking erg prettiger vinden dan directe stimulatie. Wissel deze lik methode af met lichte opwaartse haaltjes met de zachte achterkant van je tong.

Een been over de schouder

Hoe: Je partner ligt op haar rug. Laat haar een been over je schouder leggen en de andere plat op het bed. Ze moet haar heupen iets draaien, waarbij de heup aan de kant van het opgetilde been iets omhoog komt. Het voordeel: Dit is met name een fijne positie voor vrouwen die vooral gevoelig zijn aan een kant van de clitoris. De sleutel tot succes: Op deze manier is er voor haar de mogelijkheid om mee te bewegen met haar heup of om je op weg te helpen naar haar lekkerste plekje.

Achterwaartse benadering

Hoe: Lik je partner achterlangs terwijl ze op handen en voeten zit. Voordeel: Haar clitoris is op deze wijze misschien iets minder toegankelijk dan bij de vorige posities, maar je kunt nu wel veel beter bij de rest van haar vagina. Deze benadering is ideaal voor het prikkelen van de schaamlippen en vagina-opening. Maak lange krachtige halen met je tong naar beneden. De sleutel tot succes: Ze blijft op haar knieën zitten maar legt haar hoofd op het bed. Zo kun je er beter bij.