Seks workout

Lekker boven op
Seks workout

Voor een goede seksprestatie geldt hetzelfde als voor een goede sportprestatie; hoe meer je traint, des te beter je wordt. En als je echt indruk wilt maken, train je gewoon verder tijdens je vrijpartij. Eh, mits je vrouw je dat in dank afneemt natuurlijk.

Train je dijbeenspieren tijdens de seks

Begin vanuit een gehurkte positie met je rug tegen de muur; je knieën moeten 90 graden gebogen zijn. Laat je partner met haar rug naar je toe op je klimmen. Daarbij kan ze met haar handen op je dijen steunen. Beweeg  op en neer door vanuit dijen te drukken alsof je een squat uitvoert – alleen ziet het gewicht er een stuk smakelijker uit. Als dat je te zwaar is, gebruik je een bed. Laat haar voorover leunen en plaats haar handen op het bed zodat ze haar gewicht zelf kan helpen ondersteunen.

Train je triceps tijdens de seks

Ga op de grond zitten, leun dan achterover, waarbij  je steunt op je handen, die je achter je neerzet. Daarbij zijn je vingers naar voren gericht. Laat je partner schrijlings over je heen gaan zitten, met handen en knieën op de grond. Als jullie het goed doen is haar hoofd nu net boven je schouder. Til je billen van de grond. Zodra ze zich op je heeft laten zakken, doe jij het werk. Vanuit een positie met gebogen elle bogen druk je je in haar door je armen te strekken. Buig en strek je armen terwijl je in haar op en neer gaat. Voor meer weerstand kan ze haar knieën spreiden, zodat je een groter deel van haar gewicht ondersteunt.

Zorg voor gespierde kuiten tijdens het neuken

Zet een krukje of een voetenbankje op ongeveer dertig centimeter van je bed. Ga zitten op de rand van het bed, met de bal van je voeten op het krukje. Zij berijdt jouw schoot, haar knieën aan weerszijden. Haar gewicht rust stevig op jouw dijen. Nadat je bij haar bent binnengedrongen, duw je haar vanuit je kuiten omhoog. Laat haar vervolgens zachtjes zakken.

Train je biceps tijdens de seks

Ga met je rug tegen de muur staan, je voeten een krappe meter verwijderd van de plint. Leun met je onderrug en schouders tegen de muur. Ze kan dan aan je gaan hangen met haar borst tegen die van jou en haar benen om je heen geslagen. Hou haar bij haar schouderbladen vast. Vervolgens kan ze achterover hangen tot je armen gestrekt zijn. Trek haar langzaam weer naar je toe door je armen te buigen. Om het je wat makkelijker te maken kan ze haar armen om je heen slaan en een beetje helpen.

Train je been en bilspieren terwijl je seks hebt

Ga op je rug liggen met gebogen knieën en je voetzolen plat op de vloer. Vraag haar boven op je te gaan liggen, met haar gezicht naar beneden. Haar benen net iets meer gespreid dan die van jou. Ze zou haar eigen gewicht moeten ondersteunen op haar knieën en onderarmen. Druk vanuit je benen je bekken naar haar toe. Hoe dichter je voeten bij je lichaam zijn, des te beter de oefening is voor je bilspieren. Zet je je voeten iets verder, dan belast je je hamstrings meer.