Seks op jouw manier

Spanning
Seks op jouw manier

Nu ben jij aan de beurt. Vergeet voor een keer wat zij lekker vindt en concentreer je op je eigen genot. 

Tegenwoordig behoren vrouwen orgasmes te krijgen en voelen we het als onze verantwoordelijkheid ze die te bezorgen. Natuurlijk zijn er nog mannen die volledig voorbijgaan aan de behoeften van hun partner, maar hun rangen beginnen te slinken. De slinger is ver doorgeschoten naar de andere kant en de meeste mannen voelen zich blootstaan aan een enorme druk om hun partner tevreden te stellen. Onze opvattingen over seksualiteit worden voor een groot deel bepaald door de tijdgeest, en die is lange tijd anti-man geweest. Vluggertjes, seks om de lust en niet om de liefde, behoefte aan experimenten: typische kenmerken van de mannelijke seksualiteit werden als niet helemaal koosjer beschouwd.

De verlangens van mannen en vrouwen blijven constant. In de loop van de tijd ontstaan er alleen steeds andere omgangsregels. Achtereenvolgens is dat seksuele script gedicteerd door de kerk, de seksuele revolutie en het feminisme. Make-up en bh’s kunnen weer. Zelfs feministische vrouwen zoeken een partner met een betere opleiding en baan, en meer geld. 

Nu de hardcore feministen terug naar af gaan, wordt het tijd dat mannen weer wat voeling krijgen met hun eigen seksualiteit en verlangens. Want wij mannen willen net als vrouwen intimiteit, samen zij en knuffelen. Maar we willen ook af en toe geil zijn, standjes uitvoeren en verwend worden zonder steeds maar rekening te houden met haar wensen en gevoeligheden.

Eis sexy lingerie

De meeste vrouwen geven er niet veel om: lingerie. Maar mannen des te meer. Er is wel een valkuil die je daarbij in de gaten moet houden. Sommige vrouwen voelen zich een object en denken dat hij alleen geil wordt door de lingerie. Zeg daarom ronduit in wat voor lingerie je haar het liefste ziet, voordat ze met een ‘romantisch’ setje komt aanzetten.

Sla het voorspel over

Om even een open deur in te trappen: mannen hebben niet altijd behoefte aan een uitgebreid voorspel. Vergeet daarom voor een keer het voorspel zoals je dat gewend bent. Er zijn nog andere en voor jou wellicht leuker methoden om haar op te warmen voor het serieuzere werk.

Doe de seks standjes die jij lekker vindt

Mannen zijn bij het vrijen meer dan vrouwen gericht op het ervaren van seksuele lustgevoelens, opwinding en klaarkomen. Voor hen is vaginale gemeenschap een handige manier om al die zaken te realiseren. Twee lustgerichte standjes die je als man optimale genot geven, het eerste is dat waarbij de vrouw bovenop zit. Voor veel mannen is dit standje dubbel lekker. Je wordt genomen, en je kunt toekijken hoe zij je berijdt. Het andere standje dat bij de meeste mannen in de smaak valt is ‘doggy style’.  Je wilt haar lekker nemen en je ogen over haar hele lichaam laten gaan. Als de vrouw ook nog lang haar heeft, pak je deze vast en blijf lekker in haar poesje stoten.

Fantaseer met je geile gedachten er op los

Mannen fantaseren de hele dag. Vrijwel elke vrouw die een beetje aantrekkelijk is, kleden ze gedeeltelijk uit. Zo zitten ze nu eenmaal in elkaar, dat is hormonaal en genetisch bepaald. Als je van jezelf merkt dat je tijdens je vrijpartij over een ander fantaseert, of er een tweede vrouw bij hebt verzonnen, neem jezelf dat dan niet kwalijk. Dergelijke fantasieën zijn doodnormaal en verhogen het genot. Veel mannen fantaseren over een triootje, maar bied het ze niet aan, want dan hollen ze hard weg.