Seks op de werkvloer

Neuken op het werk
Seks op de werkvloer

Daar (dag)dromen wij vooral over, zo blijkt uit recent wereldwijd onderzoek, terwijl mannen uit andere landen geen moeite hebben om aan te pappen met een collega. Duwtje in de rug nodig? Zo begin je een gezonde, geile, seksuele kantoorrelatie.

De eerste stap naar een geile kantoorrelatie: 

Heb je net een nieuwe baan, wacht dan een paar maanden voordat je die blonde stoot mee uit vraagt. Over nieuwe werknemers wordt snel geroddeld. Maak voor je naar huis gaat een praatje met haar. Na een paar keer is het heel makkelijk om over te schakelen van ‘drukke dag, hé’ naar ‘biertje pakken?’ Zo bouw je langzaam een band op en wordt het steeds makkelijker om een gesprek aan te gaan.

Voor een seksuele kantoorrelatie moet je wel volhouden:

Zorg dat je werk perfect in orde is. Geef mensen die zich storen aan je relatie niet de middelen om jou eens flink aan te pakken. Het kan natuurlijk zijn dat een collega ook die blonde stoot ziet zitten en jouw als concurrent ziet en wellicht zal proberen om je te dwarsbomen zodat hij wit voetje kan halen bij die lekkere dame, die tevens ook te vinden zijn in het rubriek vrouw zoekt man.

Wees open. Ze zullen het misschien niet in je gezicht zeggen, maar je collega’s zijn al op de hoogte. En ga er maar vanuit dat iedereen op de hoogte is. Zo snel kan dat gaan. Vandaar dat het verstandig is om gelijk duidelijk te zijn. Immers weet iedereen waar die aan toe is en jij wilt gewoon lekker die blonde stoot op je bureau pakken. Zo open hoeft natuurlijk ook weer niet.

Je wilt het uitmaken met je kantoorrelatie:

Het is heel belangrijk en slim om voor een goede timing te zorgen wanneer je het wilt uitmaken met je blonde stoot van het werk. Vrijdagavond bijvoorbeeld, zodat ze al wat is gekalmeerd als de werkweer weer begint anders kan je emotionele taferelen krijgen op het werk en daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten. Ga zeker nooit op vakantie direct naar dat je haar hebt gedumpt. Het vlees zal zwak zijn en ze zal haar verdriet makkelijker en met iedereen willen delen als je er zelf niet bent. Het zal zelfs je reputatie schade. Een emotionele, lekkere, geile uitziende vrouw kan eenmaal veel losmaken bij al die collega’s van je.

Wacht een maandje voordat je een volgende kantoorrelatie aanknoopt. Je bent nou eenmaal een jager die opzoek is naar de volgende geile prooi. Daarmee  voorkom je dat collega’s je als een soort dekhengst  gaan zien (al ben je dat natuurlijk wel), en het geeft je tijd genoeg om af te wachten of je ex aan een loopgravenoorlog begint. Veel succes en geniet er vooral van.

Seksuele kantoorrelaties internationaal:

In Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Amerika, heeft een op de vijf mannen het weleens gedaan op kantoor. Mexicanen en Chinezen maakten het nog bonter met een losbandige 30 procent. In Nederland is dat percentage maar 10 procent, terwijl 15 procent het best een zou willen doen. Zo zie je maar eens dat je geile gedachten niet vreemd zijn, maar overal te wereld wordt nou eenmaal zo gedacht. Wij zijn wij mannen toch geile wezens hé.