Seks explosie

Vurige sex
Seks explosie

 

Verhoog het plezier met de juiste condooms

Vrijwel alle mannen vinden het formaat van hun geslacht van uitzonderlijk groot belang. Of dat terecht is, kun je gerust betwijfelen. Voor de maat van je condoom – en het behagen van een vrouw – doet de lengte er ook niet toe. Wat werkelijk telt, is de omtrek. Die bepaalt of een condoom te strak zit of juist kan afglijden. Meten is weten. Men neemt daartoe de naaidoos van je vrouw. Wind jezelf op of laat iemand anders dat doen. Meet vervolgens de omtrek van je penis in volle glorie ongeveer twee centimeter vanaf de basis. Het zal nu direct opvallen dat de omtrek van je penis een hele andere is dan die van het doorsnee condoom. Je lul is aanzienlijk groter.

Het condoom zou bij het gros van de Nederlandse mannen te strak zitten, ware het niet dat condooms van latex worden gemaakt en dus ontzettend  kunnen oprekken. Dat er toch verschillende maten bestaan, is hoofdzakelijk een kwestie van comfort en gemak. Grijp bij de drogist niet gelijk naar de grotere maten. Condooms zijn bedoeld om jou en je vriendin te beschermen, niet om mee op te scheppen tegen je vrienden in de kantine. Een te groot condoom kan grotere problemen geven dan een condoom dat te klein is.

Het voelt alsof ik schuurpapier om heb

Goed nieuws: de condoomindustrie zit niet stil. De anatomische pasvorm van de vernieuwde Durex condooms veroorzaakt volgens de fabrikant meer draagcomfort en gevoel. Moderne condooms hebben weinig meer te maken met het klassieke rechttoe rechtaan model waarbij je de penis in allerlei bochten moest wringen om het condoom er omheen te krijgen. Net zoals iedereen een unieke neus heeft, zijn er ook geen twee geslachtsorganen gelijk. Daarom is het moeilijk met een paar eenvoudige richtlijnen aan te geven welk condoom voor welke  penis het meest geschikt is. Je kunt maar het best de proef op de som nemen.

Het gaat te stroef

Als je/jullie te droog zijn, dan moet je zorgen dat jullie natter worden. Een beetje spuug kan wonderen doen. Maar glijmiddel kan ook uitkomst bieden. Voordat je het condoom afrolt breng je een paar druppels glijmiddel aan op de penis. Zo kan de penis in het condoom heen en weer glijden. Dat geeft een geiler gevoel. Pas wel op dat je niet te veel glijmiddel aanbrengt, dan bestaat de kans dat de condoom afglijdt tijdens het neuken. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis: glijmiddel op oliebasis beschadigt latexcondooms. 

Als je niet zeker weet of een glijmiddel op water – of oliebasis is, wrijf je een druppel tussen je duim en wijsvinger. Hou vervolgens even je hand onder de kraan om te zien of je het middel wegspoelt: zo niet, dan is het een middel op oliebasis.

Hij glijdt er altijd af

Het is een van de ernstiger seksuele nachtmerries: precies op het moment dat alle vuurwerk gaat losbarsten, bekruipt je het gevoel dat je op een zekere plaats opeens wel heel naakt bent.

Dit probleem is vaak terug te voeren op verkeerd gebruik. Als je het condoom niet helemaal afrolt omdat je te groot bent, of te onvoorzichtig – is de kans niet onaanzienlijk dat de ring aan de basis van het condoom je partner binnendringt. Bij het uitgaande deel van de paarbeweging wordt de ring van het condoom tegengehouden door de schede van de vrouw. En voordat je het weet is het condoom van je afgeschoven. Een voorgevormd condoom en/of enige zorgvuldigheid bij het aanbrengen ervan kan dit probleem voorkomen.


Ben jij klaar voor een echte seks explosie? Zoek dan direct jouw vrouw uit in onze categorie 'vrouw zoekt man' waar vrouwen zoeken naar jou!