Meest gestelde penis vragen

penis vragen
Meest gestelde penis vragen

Mijn penis staat krom

 

Veel mannen hebben met dit probleem te maken. Bijna alle penissen in volledige erectie zijn min of meer krom, dus dat is heel gewoon. Kromstand kan het gevolg zijn van een verbind weefsel in een zwellichaam aan een kant van de penis: dat stukje zwellichaam kan niet meer opzwellen bij een erectie terwijl de rest dat wel kan. Gevolg: kromming van de penis. In ernstige gevallen treedt er zowat een hoek van negentig graden op, wat heel pijnlijk kan zijn neuken vrijwel onmogelijk maakt. Soms is het ook pijnlijk voor de vrouwelijke partner. We weten niet waardoor dit gebeurt. In zeldzame gevallen kan het een gevolg zijn van een inwendige letsel, bijvoorbeeld als een penis in volle erectie heel hard is dubbel geknakt.

 

Maar meestal is het een proces waarbij een stukje zwellichaam overgaat in bindweefsel. De meest gebruikelijke therapie is een operatie waarbij het zwel weefsel tegenover de bindweefselplek als het ware wordt vastgehecht. Als er dan een erectie optreedt, krijgt de penis weer een rechte stand. Dit betekent wel dat je penis in erectie na de operatie iets korter wordt, ongeveer 1 a 2 centimeter. Dat moet je je goed realiseren, niet alle mannen zijn hier op bedacht. Advies: zolang je geen pijn hebt  en je nog met plezier pijnloos kunt masturberen en vrijen met je partner zou ik geen operatie laten uitvoeren

Hoe werken penis verlengende apparaten

 

Ik heb een hele kleine en daardoor lopen mijn relaties stuk. Dit is zoals een man het ervaart, de werkelijkheid is anders. Het is echt een zeldzaamheid als zo een man inderdaad in slappe toestand een wat kleine penis blijkt te hebben, in stijve toestand blijkt de lengte stee vast voldoende voor goede seks. Als de man maar niet zo onzeker was. Meestal heeft zo een man een penis van normale, gewone afmetingen, zowel in slappe al in stijve toestand. En soms komt het voor dat zo een man zelfs een groter dan gemiddeld formaat penis blijkt te hebben. Deze mannen hebben een soort waanidee, vaak al van jongs af aan, en dat krijg je er niet makkelijk uit. Dat vereist toch hulpverlening waarbij de man zijn ogen werkelijk opent en de werkelijkheid durft te aanschouwen. Een seksuoloog kan zo iemand uitstekend helpen. Veel mannen echter durven daar niet naartoe, die rommelen liever zelf. Dus ze kopen middelen en apparaten die de penis moeten verlengen. Zoals de vacu-pompjes die je over je penis schuift en waarbij een erectie wordt verkregen. Of het uitrek apparaatje waarbij twee met elkaar verboden ringen – een achter de eikel en een aan de basis van de penis geplaatst – telkens wat verder uit elkaar geschoven kunnen worden. Ook bepaalde penis verlengde operaties, met een lengtewinst van 1 of 2 cm alleen in slappe toestand hebben vaak onvoldoende resultaat voor de bange man die vindt dat zijn penis te klein is. Advies is zoek een goede hulpverlener en ga aan het werk om van dit waanidee af te komen. Vrouwen knappe niet af op een kleine penis, ze knappen af op een verlegen, onzekere, zich voor een kleine pik schamende man. Daar moet je als vent wat aan doen. In de rubriek sexdate kan je helemaal los gaan.