Maak gebruik van de sekstips van Herbruikt.nl

Sekstips
Maak gebruik van de sekstips van Herbruikt.nl

Sensueel aanraken

Een vrouw vindt het belangrijk dat je haar aanraakt. En je hebt geleerd dat strelen zachtjes moeten gebeuren – een vrouw is immers geen hond. Daarom benader je de tepels en tepelhof van je geliefde met gevoel. Maar al te zacht blijkt ook weer niet goed. Onderzoek hebben uitgerekend dat de tepels en hun directe omgeving twee tot drie keer minder gevoelig zijn dan de wijsvinger. Nu willen we niet suggereren dat je haar borsten als twee stressballen moet benaderen, maar houd er rekening mee dat wat voor jouw vingertoppen voelt als een ferme aanraking, door haar wellicht nauwelijks wordt geregistreerd.

Behoefte aan genegenheid

Er is niets treuriger dan een man die denkt (en verkondigt) dat hij iedere vrouw die hij ontmoet zou kunnen versieren. Behalve dan natuurlijk de man die dat hij geen enkele vrouw kan versieren en zijn toevlucht zoekt in het smeken om seks. Natuurlijk, iedere man heeft behoeften, maar smeken en zeuren is nooit een optie. Bij vrouwen staat zelfvertrouwen hoog in de top tien. Volgens verschillende seksuologen is het vooral belangrijk oogcontact te maken als je vrouwen wilt ontmoeten. Kijk vrolijk. Van vrolijke mensen krijgt iedereen een goed gevoel. 

Verleid haar met een lekkere geur

De volgende keer dat je haar in de stemming wilt krijgen voor een heerlijke sexdate onder de lakens, probeer haar dan te verleiden met geur. Stof je flesje Eau de cologne af en sprenkel een paar druppels op haar kussen. Een paar druppels, geen scheuten. Het reukvermogen van een vrouw is beter ontwikkeld dan dat van een man. Een zweempje van het mannelijke reukwater kan haar helpen in de stemming te raken. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die een mannelijke geur ruiken terwijl ze fantaseren over seks meer opgewonden raken dat vrouwen die een neutrale geur onder de neus wordt gewreven.

Durf de aantrekkelijke vrouw aan te spreken

Je bent naar het café gegaan om de vrouw van je leven te ontmoeten en wat blijkt: de wonderen zijn de wereld nog niet uit – zij ging naar het zelfde café. Na vele aarzelingen en liters Bacardi durf je eindelijk op haar af te stappen. Het wordt een vreselijke domper: ze moet niets van je hebben. Logisch: ze durft natuurlijk niet met die zenuwachtige, naar Bacardi ruikende weirdo mee naar huis te gaan. En geef haar eens ongelijk. Als je werkelijk wilt kennismaken met de vrouw van je dromen, dan is een andere aanpak aan te raden. Laat je introduceren door een liefst gemeenschappelijke, vrouwelijke kennis. Vrouwen vinden mannen aantrekkelijker als andere vrouwen dat ook zeggen.

Fluister haar in de juiste oor

Je bent er helemaal klaar voor. Je hebt al je moed verzameld en nu ga je – ahum, eh, kuch, ehm – zeggen dat je van haar houdt. Er zijn nu twee rampzalige scenario’s denkbaar. Een: ze lacht je keihard in je gezicht uit. Twee: ze vergeet dat je haar de liefde hebt verklaard, met als gevolg dat je nog een keer door het stof moet gaan. Voorkomen is beter dan genezen: fluister liever niet in haar. rechteroor. Onderzoekers ontdekten dat mensen emotioneel geladen woorden als ‘liefde’, ‘seks’, ’adoreren’ en ‘Ferrari’ beter onthouden als ze met het linkeroor worden gehoord.