Flirten en chatten voor sexcontact

sexcontact via de chat
Flirten en chatten voor sexcontact

Voordat je sexcontact hebt begint het allemaal met flirten en chatten. Een beetje flirten kan altijd. Niet alleen is het leuk, maar ook goed voor je zelfvertrouwen en zelfs goed als je een relatie hebt. Bekijk hier onze online flirt versiertips.

Hoe begin je met flirten?

Je wilt zo snel mogelijk een date, sterker nog als man zijnde wil je het liefst een ‘sexdate’. Met goed flirten verhoog je je kans op een daadwerkelijke date.  Het begint allemaal met de eerste openingszin oftewel jou eerste berichtje aan haar. Het gebruik van Tinder, Whatsapp, Facebook en andere datingsites vergroten je kans om in contact te komen door simpelweg te beginnen met het versturen van een berichtje.

 

Flirten met een goede openingszin

De openingszin kan het gesprek maken of breken. Doe je het goed kom je een stap verder en anders lig je eruit. Het eerste berichtje, jou openingszin is belangrijk om interesse te wekken. Gebruik korte pakkende openingszinnen waarbij je oprecht interesse toont. Hou het simpel en je zult  zien dat je eerder een reactie krijgt. Die eerste reactie zorgt dat je weer een stap verder kunt met chatten.

Chatten

Na de eerste reactie op jou openingszin begint het chatten. Zorg dat je gesprekken niet te saai en serieus zijn. Het gaat er niet om wat je wilt, maar hoe je het wilt bereiken. Betrouwbaarheid en agressie spelen hierbij een belangrijke rol. Over het algemeen vallen vrouwen meer op een agressief type en niet iemand die een domme klootzak is. Vermijd onderwerpen over werk of studie en vraag niet hoe haar dag was of wat ze gaat doen.

 

Richt je op het uitwisselen van ervaringen. Spreek letterlijk in de vorm van avonturen die je beleeft hebt. Spannende dingen die je wilt gaan doen. Van je fantasie, reizen tot aan seksualiteit. Het gaat er niet om wat je zegt, maar hoe je het zegt. Het kiezen van de juiste woordkeuze maakt het verschil in hoe jij overkomt. Uit jou berichtjes moet er namelijk kunnen worden afgelezen hoe dit bij haar overkomt. Gebruik geen twijfelwoorden als misschien, waarschijnlijk, eventueel, zullen, willen en meer. Je wilt juist duidelijk zijn. Laat leiderschap en zekerheid zien door zinnen te gebruiken als ‘laten we zaterdagavond een drankje doen, wijn of cocktails?’. De focus ligt hierbij nu niet op het afspreken, sterker nog op welk drankje gaan we drinken.

 

Hou het gesprek flirterig

Heb je haar nummer gekregen en ga je verder op WhatsApp? Bouw de connectie die je hebt dan niet opnieuw, maar ga verder waar jullie gebleven waren. Flirten betekent dat je haar plaagt en aan het lachen maakt. Interpreteer een bericht van haar als een (zogenaamde) poging dat ze jou probeert te versieren. Geef aan dat je haar wel door hebt. Zo kan je op een speelse manier het gesprek flirterig houden en gaat het je nog meer plezier laten beleven. 

Het chatgesprek gaande houden

Bij het chatten kan het uiteraard voorkomen dat je niet weet wat je moet zeggen. Hoe zorg je ervoor dat je het gesprek gezellig houdt en niet stil valt? Als het dan toch stil valt vraag naar prestaties, praat over reizen, passies, ambities en dromen. Door naar iemands dromen te vragen krijg je een intiem kijkje in haar leven. Af en toe stilte is ook niet erg. Het is heel normaal dat dit in een chat gebeurd. Laat de stilte ook weer niet te lang duren. Zorg ervoor dat je niet te lang blijft chatten, je wilt tenslotte geen nieuwe chatvriendinnetje hebben maar een echte date.

 

Afspreken voor sexcontact

Naast het chatten wil je uiteraard ook afspreken. Een chat is een goede basis, maar meer ook niet. Als je erg veel chat, dan is het moment toch aan gekomen om met elkaar af te spreken. Geef wat hints en ruimte om haar mee uit te vragen op een tactische manier. Stel vragen welke gaan om wat je gaat doen en niet waarom je gaat afspreken. Door elkaar in het echt te ontmoeten weet je meteen of het iets is en je vervolgens de volgende stap kan maken.

 

Klaar om met onze tips te flirten en chatten? Bekijk onze rubrieken voor interessante flirtadvertenties en voor je het weet heb jij een date!