Bereid je alvast voor om in de zomer veel seks te hebben

voorbereiden voor de zome
Bereid je alvast voor om in de zomer veel seks te hebben

Nu je door de corona binnen zit kan je rustig de tijd nemen om deze blog te lezen en je volledig te focussen op de zomer zodat je flink kan neuken.

Als het warm is, zijn weinig plekken zo ideaal voor de jacht als het terras. Sla toe met behulp van onze geheime tips.

Flirten. Als we buitenlandse vrouwen mogen geloven schijnen we het niet te kunnen. We pikken de signalen niet op, ondernemen zelden actie en als we het eindelijk een keer proberen, komen we met lompe openingszinnen. Natuurlijk zullen we dat nooit toegeven. In de praktijk blijven onze versierpogingen vaak bij aftasten; een beetje angstig vanuit onze ooghoeken kijken en wanhopig quasi – nonchalant glimlachen. Ook op het terras zijn volgens ervaringsdeskundigen de goede versierpogingen op een hand te tellen. En dat is jammer. Want flirten en terrassen zijn een ijzersterke combinatie, in de rubriek vrouw zoekt man zal je wat voorbeelden treffen van dames die je op het terras kan tegenkomen. Ga maar na: drankje bij de hand, de zond schijnt overvloedig, je bent lekker gebruind en soepel gekleed, wat ook geldt voor de talrijke vrouwen om je heen. Het terras is dus braakliggend terrein voor de versierder met het juiste gereedschap. En laten wij nu net voor dat laatste gaan zorgen. Bedenk alvorens je plaatsneemt op het rotan dat je deel gaat uitmaken van straattheater in zijn puurste vorm; dat is leuk, maar het kan ook lastig zijn. Zie maar eens een vrouw aan te spreken zonder dat je plotseling de hoofdrolspeler wordt van een klucht met de rest van het terras als publiek. Maar mocht het misgaan, dan is de serveerster met een troost biedende versnapering altijd in de buurt.

Kies het juiste terras

Kies het juiste terras. De beste terrassen liggen op het zuidwesten. Deze vangen ’s zomers de meeste zon. Mijd terrassen op het noorden, veel te weinig zon en te veel wind. Kies een klein terras, die geven je het gevoel van geborgenheid. Je voelt je eerder op je gemak. Er is vaak meer sfeer en dat spreekt ook veel vrouwen aan. Mijd terrassen met luidruchtige groepen: zij zorgen voor het meeste terrasleed. Kies het juiste tijdstip, een versierpoging wat later op de middag heeft een grotere slagingskans. 

 

 

Zorg dat het personeel je kent

Wind het bedienend personeel om je pink. Ga altijd in het midden zitten. Terrassen zijn vaak opgedeeld in wijken. Wanneer je op een kruispunt van wijken zit of helemaal achterin, wordt je soms over het hoofd gezien. Leer de kunst van bestellen: maak oogcontact, lach naar de serveerster, wenk met bescheiden gebaren. Word een stamgast. Zorg dat je trouw blijft aan je terras.

 

 

Denk en handel strategisch 

Neem de tijd voor het voorspel. Kom niet met een grote groep. Kies de juist positie. Ga niet naast haar zitten. Ga niet recht tegenover haar zitten. Hou voldoende afstand van haar. Ga op een plek zitten. Beperk je tot een vrouw.

Ga ervoor

Ten aanval. Draai er niet om heen en gooi rustig een cliché in de strijd als je niks beter kunt verzinnen. Oprechte belangstelling tonen is essentieel voor een goede versierpoging. Neem een afwijzing zwaar op. Vrouwen hebben een soort beschermingsmechanisme en bedoelen niet altijd dat ze je niet wilt. Weet wel wanneer je moet ophouden: vrouwen houden van doorzetters, maar het moet niet irritant worden. Oefen van te voren, bijvoorbeeld knoop gesprekken aan: op straat, in de supermarkt, fitnesscentrum en maak oogcontact met passerende mensen.